http://www.leksakmedtvillingsoul.se/

Valutor:

2018 Försäljning Rabatt Puma evoSPEED skiva V2 Sprint spikar 148440

  • 677 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr849  s.kr408
Spara: 52% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
2018 Försäljning Rabatt Puma evoSPEED skiva V2 Sprint spikar 148440
2018 Försäljning Rabatt Puma evoSPEED skiva V2 Sprint spikar 148440
2018 Försäljning Rabatt Puma evoSPEED skiva V2 Sprint spikar 148440

Puma evoSPEED skiva V2 Sprint SpikesIn världen av friidrotts broken records och foto finish... det finns bara två ord att känna till: Usain Bolt

Kör som världens snabbaste man med den uppdaterade evoSPEED elektriska v2 sprintsko. Naturligtvis, om Usains stämpel av godkännande inte räcker, evoSPEED Elektriskas aerodynamiska övre, mjuk foder, och full längd stel Pebax spike plattan bör erbjuda upp alla förtroende du behöver.

Övre - Clarino Rovenica/skiva passar systemet

Ta till spår med effektivitet och stil med den Puma evoSPEED skiva V2 Sprint spikar. Byggd på en racing senast för maximal hastighet. Dess övre konstruktion, tillverkad i en slitstark aerodynamisk övre låser in lasthållarfoten på plattan för en säker känsla samtidigt som den levererar en strömlinjeformad design som skär genom luften med lätthet.

Överlägg placeras ontop av syntetiska material, dessa Clarino Rovenica Silicon utskrivna linjer som löper från midsection till hälen placeras för en touch av stöd, kramas foten och hjälper till att bibehålla sin form och form från vridning. På baksidan av spik, en Achilles skåran i fliken hälen förbättrar passformen och hjälper till att skydda hälen som du övergång genom gångcykeln.

På insidan ett innovativt foder är integrerad, placeras mot foten, det aktivt transporterar bort fukt för snabb torkning komfort för en mjuk känsla på huden och ger optimalt stöd och komfort för barfota användning. Ytterligare säkra passformen, utnyttjas en folkhälsoprogram skiva passar systemet för snabb och enkel passform. Med en sväng på DISC-ratten skärpt inre tråd systemet övre föra materialet närmare till fötterna för att ge en skräddarsydd passform och känsla.

Yttersula - Pebax spike plattan/8 spike kärl

Fullängds Pebax plattan byggandet vilka funktioner en flyttbar 8-pin spike konfiguration, placeras perfekt för att ge den högsta dragkraften för din starkaste start, push och slut. Inbyggd teknik ger optimal vridstyvhet och energi tillbaka så kommer du att känna otroligt lätt på fötterna i utformningen av strömlinjeformad, Fjädervikt, medan blötläggning upp gott om stöd till brand du ner på spåret mot din nya personliga rekord. Medan detta sker är en fast EcoOrthoLite innersulan placerad på den invändiga fotbädden för en nära passform och nyckel fötterna stötdämpande.

EAN: 4056206427161

2018 Försäljning Rabatt Puma evoSPEED skiva V2 Sprint spikar 148440